ΛΟΥΖΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΡΑΣΣΑΤΗ ΤΗΝΟΥ
Η λούζα φτιάχνεται με το στρογγυλό της μπριζόλας, το «φεγγάρι» ή το «μάτι», όπως το λένε, ήτοι το κόντρα φιλέτο.
Πρώτα σκεπάζουν το κρέας με αλάτι και το αφήνουν μία μέρα να «ψηθεί». Μετά το ξεπλένουν καλά με χλιαρό νερό να φύγουν τα αλάτια και η πολλή αλμύρα. Επειτα το πασπαλίζουν ολόγυρα γενναιόδωρα με ένα μείγμα μυρωδικών και μπαχαρικών: θρούμπη, ρίγανη, μπαχάρι και πιπέρι.
- ΑΠΟΘΕΜΑ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
- ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.135
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ 0
29,50€