Οι Σαρδέλες Lucas αλιεύονται στον Ατλαντικό Ωκεανό και τυποποιούνται στην Πορτογαλία από την οικογενειακή επιχείρηση LUCAS με έτος ίδρυσης το 1885. Η Πορτογαλία διαθέτει μία μεγάλη εξειδίκευση στην παραγωγή σαρδέλας ,που θεωρείται το εθνικό προϊόν της, πολυβραβευμένη για τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αλλά και την υπέροχη και μεστή γεύση της .
Τα προϊόντα LUCAS είναι οι πρώτες τυποποιημένες σαρδέλες που κυκλοφόρησαν στην Ελληνική αγορά και διακινούνται αδιάλειπτα με επιτυχία στην Ελλάδα για περισσότερα από 100 χρόνια. Η εξαιρετική ποιότητα σαρδέλας,το μεγάλο μέγεθος των ψαριών ,αλλά και ο τρόπος ψησίματος πριν την συσκευασία ,έχουν συμβάλλει, ώστε οι Σαρδέλες Πορτογαλίας Lucas να θεωρούνται ώς η κορυφαία ποιοτική επιλογή.
Πρόκειται για μαγειρεμένα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που αποτελούν ένα πλήρες πρωτεϊνούχο γεύμα αυτούσια ,συνοδεύουν πιάτα με όσπρια, αλλά σερβίρονται και ως ορεκτικά με ούζο ή κρασί.
- ΑΠΟΘΕΜΑ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
- ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.016