ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 700 ΓΡ
Το παντζάρι (ή κοκκινογούλι ή κηπευτικό τεύτλο) καλλιεργείται για τις σαρκώδεις γογγυλόριζές του και τα φύλλα του, τα οποία καταναλώνονται ως βραστή σαλάτα. Στην ελληνική αγορά υπάρχουν διάφοροι τύποι παντζαριού με κυριότερο τον τύπο Detroit 5, που δίνει πρώιμα στρογγυλά παντζάρια καλής διαμέτρου με ομοιόμορφο κόκκινο χρώμα.
Σύνθεση ανά 100 γρ. ωμού παντζαριού :
Θερμίδες | 43 kcal |
Λιπαρά | 0,1 γρ. |
Πρωτεΐνες | 1,6 γρ. |
Υδατάνθρακες | 9,9 γρ. |
Νάτριο | 87,3 mg |
Σίδηρος | 0,7 mg |
Ασβέστιο | 16 mg |
Φώσφορο | 33 mg |
Κάλιο | 60 mg |
Νερό | 335 γρ. |
- ΑΠΟΘΕΜΑ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
- ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.027
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ 0
1,90€