Hot
ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΡΟΥ ΠΟΠ
Tips
*Η καλή γραβιέρα πρέπει να έχει σκληρή φυσική κόρα εξωτερικά χωρίς σκασίματα.
*Στη μάζα της οι τρυπούλες της πρέπει να είναι μικρές σε μέγεθος φακής και αν έχει σκασίματα σημαίνει ότι έχει κακή ωρίμανση.
*Το χρώμα της πρέπει να είναι απαλό κίτρινο έως έντονο κίτρινο πράγμα που εξαρτάται από τι είδους γάλα είναι φτιαγμένη.
*Δεν τηγανίζεται εύκολα γιατί λειώνει και αν θέλετε να κάνετε μαζί της σαγανάκι πρέπει να την πανάρετε με αλεύρι, αβγό και γαλέτα.
*Να θυμάστε ότι οι γραβιέρες μακράς ωρίμανσης είναι πάντα πιο αλμυρές λόγω απώλειας υγρασίας
*Η καλή γραβιέρα πρέπει να έχει σκληρή φυσική κόρα εξωτερικά χωρίς σκασίματα.
*Στη μάζα της οι τρυπούλες της πρέπει να είναι μικρές σε μέγεθος φακής και αν έχει σκασίματα σημαίνει ότι έχει κακή ωρίμανση.
*Το χρώμα της πρέπει να είναι απαλό κίτρινο έως έντονο κίτρινο πράγμα που εξαρτάται από τι είδους γάλα είναι φτιαγμένη.
*Δεν τηγανίζεται εύκολα γιατί λειώνει και αν θέλετε να κάνετε μαζί της σαγανάκι πρέπει να την πανάρετε με αλεύρι, αβγό και γαλέτα.
*Να θυμάστε ότι οι γραβιέρες μακράς ωρίμανσης είναι πάντα πιο αλμυρές λόγω απώλειας υγρασίας
- ΑΠΟΘΕΜΑ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
- ΚΩΔΙΚΟΣ: ΤΥ.216
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ 2
17,90€