Hot
ΚΑΜΑΜΠΕΡ CAMEMBERT ΓΑΛΛΙΑΣ 125
Το Καμαμπέρ παράγεται από απαστερίωτο αγελαδινό γάλα με την προσθήκη πυτιάς. Αφού ξεχωρίσει το τυρόπηγμα από το τυρόγαλο, τοποθετείται σε καλούπι με αλάτι και τα καλούπια με τη σειρά τους σε ειδικούς θαλάμους με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία που ονομάζονται Heloir [ελουάρ]. Τέλος, το τυρί ωριμάζει σε κελάρι για 3 εβδομάδες ενώ αναποδογυρίζεται κάθε μέρα.
Το Καμαμπέρ σερβίρεται με φρέσκο ψωμί, μπαίνει σε πλατό τυριών, σε σουφλέ ενώ συνοδεύει ιδανικά πατάτες και λαχανικά. Επίσης, για όσους το αγαπούν καλό είναι να το δοκιμάσουν ψητό ή τηγανητό και να το συνοδεύσουν με ένα φρέσκο κόκκινο κρασί.
- ΑΠΟΘΕΜΑ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
- ΚΩΔΙΚΟΣ: ΤΥ.035
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ 2
4,50€