
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.116
ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ..
9,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.144
ΧΟΙΡΙΝΗ ΩΜΟΠΛΑΤΗ..
7,85€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.154
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΠΙΠΕΡΑΤΟ..
12,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.032
..
27,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.024
..
8,30€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.139
Η ψητή γαλοπούλα Ferrano παράγεται από ατόφιο φιλέτο γαλοπούλας, αλατίζεται στο χέρι με αλάτι Ιμαλαίων, ελαφρύ προϊόν με 1% λιπαρά, χωρίς γλουτένη. ..
11,90€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.333
Φιλέτο γαλοπούλας (90%), νερό, αλάτι, φυτική πρωτείνη ΣΟΓΙΑΣ, δεξτρόζη, λακτόζη, μαλτοδεξτρίνη, σιρόπι γλυκόζης, γαλακτωματοποιητές, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, καραγενάνη, διφωσφορικό νάτριο, τριφωσφορικό νάτριο, χλωριούχο κάλιο, αρωματικές ύλες, αντιοξειδωτικά, ασκορβικό νάτριο, ερυθορβικό νάτριο..
3,90€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.012
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΘΟΣ ΒΡΑΣΤΟ..
8,30€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.124
Ο καβουρμάς αποτελείται από βρασμένα κομμάτια κρέατος και λίγο από το ζωμό τους. Είναι παραδοσιακό αλλαντικό της Μακεδονίας και της Θράκης και συνοδεύει τέλεια ένα ποτηράκι τσίπουρο ή ούζο. Τρώγεται και ωμός, αλλά ιδανικά είναι καλύτερο να ζεσταίνεται λίγο...
14,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.046
..
5,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.013
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΣΥΣΚ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ..
1,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΛ.135
Η λούζα φτιάχνεται με το στρογγυλό της μπριζόλας, το «φεγγάρι» ή το «μάτι», όπως το λένε, ήτοι το κόντρα φιλέτο.Πρώτα σκεπάζουν το κρέας με αλάτι και το αφήνουν μία μέρα να «ψηθεί». Μετά το ξεπλένουν καλά με χλιαρό νερό να φύγουν τα αλάτια και η πολλή αλμύρα. Επειτα το πασπαλίζουν ολόγυρα γενναιόδωρ..
29,50€