ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.250
Είναι ιδανικά ως κυρίως γεύμα, αλλά και για μαγείρεμα και για γλυκά. ..
0,30€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.387
Το σιτάρι ήταν από τα πρώτα φυτά που καλλιεργήθηκαν σε ευρεία κλίμακα από τα πιο αρχαία χρόνια και αποτελεί ένα από τους βασικότερους παράγοντες που οδήγησαν στην ανάπτυξη των αστικών κοινωνιών. Οι αρχαιολογικές έρευνες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το σιτάρι πρώτο-καλλιεργήθηκε στην περιοχή της Μέσης ..
1,10€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.607
Tο αλεύρι Βρώμης περιέχει υψηλή διατροφική αξία γιατί έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και β-γλυκάνες που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3 γρ. β-γλυκανών από βρώμη, πίτυρο βρώμης, ..
1,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.145
Το αλεύρι είναι το προϊόν της άλεσης δημητριακών όπως σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, αραβόσιτος, κλπ. Το σιτάλευρο είναι ένα από τα πιο σημαντικά τρόφιμα παγκοσμίως και αποτελεί το βασικό συστατικό για την παρασκευή των περισσότερων ειδών ψωμιού και προϊόντων ζαχαροπλαστικής σε πολλούς πολιτισμούς. Είναι ..
7,90€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.597
Το αλεύρι καρύδας είναι ιδανικό για ψήσιμο. Έχει λιγότερους εύπεπτους υδατάνθρακες σε σχέση με άλλα αλεύρια, αλλά και ακόμα από ορισμένα λαχανικά.- Το αλεύρι καρύδας ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ και είναι ιδανικό για τροφικές δυσανεξίες. Ενώ περιέχει την ίδια ποσότητα πρωτεΐνης με το αλεύρι σιταριού, δεν π..
5,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.512
Αλεύρι από μαλακό σιτάρι, ιδανικό για λευκό, ψωμί πολυτελείας κ.ά...
1,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.350
Η σίκαλη είναι πλούσια σε φυτικές ίνες (περιέχει 4 φορές περισσότερες φυτικές ίνες από το λευκό ψωμί) που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου, στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης καθώς και στη διατήρηση σταθερών επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Επίσης περιέχει τη διπλάσια ποσότητα μαγνησίου από..
1,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.645
Το αλεύρι είναι το πιο σημαντικό συστατικό σε κάθε ψωμί. Είναι προϊόν άλεσης διάφορων δημητριακών, όπως το σιτάρι, το καλαμπόκι, η σίκαλη, το κριθάρι, αν και παλιότερα έχουν χρησιμοποιηθεί διάφοροι καρποί ή ακόμα και ρίζες. Το αλεύρι από σιτάρι χρησιμοποιείται με διαφορά πιο συχνά από τα άλλα είδη α..
1,20€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 88 (8 Σελ.)