ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ

ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.092
Το αλάτι, είναι το ανεπεξέργαστο αλάτι που παράγεται κατά την εξάτμιση του θαλασσινού νερού. Είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ιόντα.Αλάτι ή μαγειρικό άλας ή Sodium chloride. Ένα απο τα βασικά συστατικά της διατροφής του ανθρώπου, αποτελείται κυρίως απο Χλωριούχο Νάτριο (NaCl). Υπάρχουν αλάτια..
0,85€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.229
Το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένα είδος ορυκτού αλατιού που εξορύσσεται από την περιοχή του Παντζάμπ στο Πακιστάν, κοντά στους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Αρκετά χρόνια τώρα, διαβάζουμε πως είναι ένα από τα καθαρότερα διαθέσιμα είδη αλατιού και λέγεται ότι διαθέτει πολλά οφέλη για την υγεία. Το Αλάτι Ιμαλα..
1,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.227
Αυτό το είδος αλατιού χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι – στο μαγείρεμα, το καρύκευμα του φαγητού και τη συντήρηση των τροφίμων. Μπλοκ ροζ αλατιού χρησιμοποιούνται ως πιάτα σερβιρίσματος, επιφάνειες μαγειρέματος και σανίδες κοπής. Χρησιμοποιείται επίσης ως άλατα μπάνιου..
2,60€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.005
Συσκευασία σε πλαστικό κουβά 12,5 κιλών, που περιέχει θαλασσινό αλάτι σε ομοιόμορφους κρυσταλλικούς κόκκους, απολύτως καθαρό, φυσικά λευκό, ιωδιούχο, εμπλουτισμένο με ανθρακικό μαγνήσιο, κατάλληλο για τον τομέα εστίασης σε εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α.Επεξεργασμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, διατ..
10,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.198
Tο αλάτι έχει την ιδιότητα να εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, γι' αυτό και χρησιμοποιείται για τη συντήρηση των τροφίμων, των αλίπαστων. Το αλάτι που προέρχεται από τη θάλασσα θεωρείται ωφελιμότερο από το ορυκτό και χρησιμοποιείται στην καθημερινή διατροφή του ανθρώπου. Είναι απαραίτητη μια ..
10,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.486
Οι νιφάδες του αλατιού αρωματίζονται με ενεργοποιημένο άνθρακα από τις ηφαιστειογενείς περιοχές της Μεσογείου, χαρίζοντάς του το μαύρο χαρακτηριστικό χρώμα. Η διαδικασία παραγωγής του μπορεί να κρατήσει έως και 2 χρόνια, ώστε να επιτευχθεί η σωστή υφή και γεύση του αλατιού.Διακρίνεται για τους μεγάλ..
29,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.074
Αλάτι ιωδιούχο ψιλό κατάλληλο για το μαγείρεμα...
0,85€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.073
Αλάτι ιωδιούχο ψιλό κατάλληλο για το μαγείρεμα...
0,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΔΦ.138
Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Το Κλασικό αλάτι ΚΑΛΑΣ δεν είναι τυχαία το πρώτο αλάτι σε πωλήσεις στην Ελλάδα και γνωστό σε πάνω από 20 χώρες διεθνώς, αλλά κατέλαβε την πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών λόγω της μοναδικής του ποιότητας. Η μέθοδος της ανακρυστάλλωσης δια..
0,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 24 (2 Σελ.)